Schop toch tegen die bal

Geschreven doorAnouk van Pruissen

March 15, 2020

Waarom heb ik tegen die bal geschopt?

Afgelopen zomer werd ik uitgenodigd voor een workshop met als onderwerp soft skills. Soft skills zijn geen hoofdonderwerp in een groot IT-bedrijf, dus deze workshop bracht me ertoe om me weer te focussen op mijn emotionele intelligentie.

Ik vond de workshop geweldig en aan het eind van de zomer besloot ik iets met dit gevoel te doen. Het gevoel van het tonen van empathie, het omgaan met gelijkgestemden en het aanspreken van belangrijke intermenselijke aspecten van mijn werk, maakte dat ik een besluit nam.

Ik wilde iets doen, alles om dit gevoel te behouden. EN ik wilde andere mensen ook deze ervaring geven.

The only way to do great work, is to love what you do

De bal lag al die tijd voor me. Ik wilde hem schoppen. De eerste trap was mezelf aanmelden voor een geweldige training om een life design coach te worden.

(https://www.workliferomance.de/)  

Deze ervaring heeft mijn leven veranderd, ik heb weer geleerd creatief te zijn, ik heb weer geleerd mezelf te vertrouwen en ik wil andere mensen ondersteunen in hun proces om de beste persoon te zijn die ze kunnen en willen zijn.

Deze eerste trap, deze eerste stap, was zowel eng als leuk. Het was de beste beslissing in lange tijd.

We weten niet wat de toekomst ons zal brengen, maar één ding heb ik vorig jaar geleerd. Je moet de bal schoppen, soms schop je hem hard, soms niet. Het belangrijkste is, door de bal te schoppen, ga je vooruit.

Laat me je steunen om vooruit te gaan, in je persoonlijke leven, carrière of als een team!

Nou kom, schop tegen die bal!

You May Also Like…

Welke baan past bij mij?

Welke baan past bij mij?

Welke baan past bij mij? Wanneer we een nieuwe baan zoeken, dan kijken we welke baan het beste bij onze...

Impact en life design

Impact en life design

Wil jij je impact vergroten en gebruik maken van leuke en eenvoudige tools met veel impact? Impact en Life Design, een...

Proud to be a strong woman

Proud to be a strong woman

Extraordinary Gift  Last week was my birthday and I received an extraordinary present from my parents. My grandfather...

The importance of being happy

The importance of being happy

If you learn the elements which contribute to happiness and you know where to focus on, things will change for the better. You will live a happier life.

5 ways to celebrate milestones.

5 ways to celebrate milestones.

Why it’s important to Celebrate Success We all set goals for ourselves and we work really hard to achieve those goals....

Building confidence

Building confidence

Find your voice Confidence. A topic I have been struggling with all of my life. Along the way, I learned to be...

#EQmaters

#EQmaters

Working as a nurse your main skills are your soft skills, you need to have a high level of empathy and your EQ needs...

How to build and rebuild trust

How to build and rebuild trust

How to trust and rebuild trust. Which components play significant roles and what can you do to build or rebuild trust.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.