NIEUW

De Business Life Design

Podcast

Welkom bij de Business Life Design Podcast. Laat je inspireren, luister naar

tips en trics en start vanaf vandaag met Business Life Design.

Leer met plezier en creativiteit je business en je leven vorm te geven.

Trailer Business Life Design Podcast

by Anouk van Pruissen | Seizoen 1,Trailer

De Business Life Design Podcast

Welkom op de de Business Life Design Podcast.

Deze podcast is voor iedereen die hun business en leven op een leuke, creatieve en gezonde manier willen vormgeven.

In deze podcast komen verschillende onderwerpen aan bod, van tip & trics tot thema onderwerpen tot interviews met ondernemers die een interessant business life design hebben.

Je host is Anouk van Pruissen, Business Life Designer pur sang. Zij brengt je de principes bij van Design Thinking en door  haar jarenlange ervaring in het business life designen is zij een bron van inspiratie en een motivator die jij nog hebt!

 

Laatste Episode

What’s Behind door number 2

Ben je een nieuwsgierig type de wil weten wat er achter deur nummer 2 zit? Of laat je die deur uit angst liever dicht? Luister de podcast om erachter te komen welke voordelen er zijn om toch een kijkje te nemen. Ga je mee?

Meest beluisterde afleveringen!

Wat is life Design - The design thinking approach in business life design

by Anouk | Seizoen 1, Aflevering 2

Gesprek met Dag Eén - Babette & Patrick Janssen

Seizoen 1, Aflevering 4

Ontmoet de host

Anouk van Pruissen

Anouk van Pruissen

Door mijn ervaring als IC-verpleegkundige weet ik dat het leven zomaar voorbij kan zijn. Daarom geniet ik elke dag van het leven en haal er alles uit.

Met een jong gezin emigreren naar Duitsland? Iedereen verklaarde ons voor gek, maar wij hadden 1 goede reden om het te doen; blijven groeien en ervaringen verzamelen.

Een carrière-switch maken in een voor mij compleet onbekend beroepsveld? Ik had 1 goede reden om het te doen; persoonlijke groei.

Een eigen business opzetten en ondernemen naast een enerverende baan? Ik had 1 reden om het te doen; persoonlijke groei.

Die ene gemene deler, de reden om het te doen blijft altijd gelijk; persoonlijke groei. Zowel privé als op professioneel gebied.

Altijd proberen het beste uit mijzelf halen is mijn grootste drijfveer. Wil ook jij groeien en het beste uit jezelf halen? Dan ben ik jouw perfecte match.

Get In Touch

Je kunt contact met me opnemen via email, social media of het contact formulier. Maar het allerleukste vind ik het als je me gewoon een belletje geeft.

Hoor ik je snel?

MIJN INTERESSE GAAT UIT NAAR